OVER MIJ

Hoi! Ik ben Miranda Jansen. Vanaf 2017 ben ik voice-over/stemacteur en spreek ik vanuit mijn spreekcel ofwel vocalbooth ofwel studio ofwel 'mijn hokkie' voice-overs en luisterboeken in.

Ik woon met mijn gezin in het kleine dorpje Baak in de buurt van Zutphen in de Achterhoek.


Ik ben opgegroeid op een boerderij en ik vind het heerlijk om muziek te maken. Vroeger heb ik in bandjes gespeeld en heel af en toe duik ik nog ergens eenmalig op een podium op om een nummer te zingen.


Ik ben introvert. Dit betekent dat mijn batterij leegloopt als ik onder de mensen ben en dat ik juist oplaad als ik alleen ben. Ik vind het heerlijk om alleen op pad te gaan en ik heb een hekel aan kringverjaardagen.


Ik kan er echt van genieten om me af te sluiten van alles om me heen en helemaal op te gaan in een mooi verhaal. Dat is ook het geweldige aan het inspreken van luisterboeken. Ik weet zelf ook meestal niet wat er komt, dus doorleef ik wat ik lees op dat moment ook voor de eerste keer.

Naast luisterboeken heb ik ook iets met complexe dingen zo simpel mogelijk uitleggen aan een zo breed mogelijk publiek. Kennis delen op een laagdrempelige manier om mensen te helpen. Daarom vind ik (medische) uitleganimaties en instructievideo's zo leuk om te doen. Het idee dat ik, samen met allerlei creatieve professionals, iets maak waar andere mensen mee worden geholpen, van kunnen leren of geïnspireerd door raken.


Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Check dan mijn portfolio.

Wil je een beter gevoel krijgen bij wie ik ben? Check mijn socials!


Ik ben actief in mijn stories en deel graag mijn ervaringen achter de schermen.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!


Groet,

Miranda